onsdag, mars 25, 2009

The Secret - Hemligheten

The Secret - Hemligheten,

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

The Secret - Hemligheten kallas också Lagen Om Attraktion

Allt i universum består av energi på en viss frekvens. Dina tankar och känslor är också energi.
Det du tänker och känner skapar din verklighet
Lika dras till lika.
Med dina tankar och känslor drar du till dig liknande tankar och känslor, händelser och saker vare sig du vet om det eller inte. Vare sig du vill eller inte.
Du är summan av dina medvetna och omedvetna tankar, känslor och föreställningar
Ju starkare känslor positiva känslor du känner desto större chans att du drar det till dig det du vill i ditt liv. Ju starkare negativa känslor desto större risk att du får in det i ditt liv.
MEN!
När du förstår Lagen Om Attraktion kan du också förändra dina tankar, känslor och föreställningar. Förändra så du kan leva det liv du vill leva.
I din vardag När du börjar tänka efter kommer du att förstå att du också har levt efter Hemlighetens principer. En bra dag när du är i balans, ser fram mot att möta dagen och människor möter du fler leenden och det går bra. En dålig dag när du helst vill gömma dig eller är irriterad svarar livet med att du möter ännu fler situationer och människor som förstärker det dåliga.

Förvänta dig att det bästa händer
Och det händer...



Om du tror att du kan. Eller tror att du inte kan. Så har du rätt Henry Ford

Min dotter Sara och hennes kompis Fia på resa i Kina...

Stöd varandra och se filmen ofta..!

Ett starkt tips är att du ofta ser filmen och läser om stycken i boken och att du gör det tillsammans med vänner och familjemedlemmar. Det går så mycket lättare när flera påminner varandra om att förändra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar